1. <p id="gaoqo"><del id="gaoqo"><xmp id="gaoqo"></xmp></del></p>
      <acronym id="gaoqo"></acronym>
    2. 潤美裝飾
      當前位置:
      首頁
      /
      /
      /
      反思的勇氣 LIN-X 林夕設計事務所
      瀏覽量:
      1000

      反思的勇氣 LIN-X 林夕設計事務所

      零售價
      0.0
      市場價
      0.0
      瀏覽量:
      1000
      產品編號
      數量
      -
      +
      庫存:
      詳細介紹
      參數
      前言
      反思打破常規,重新思考、打破認知,這是設計在解決問題這一職能之外的另一個職能。作為自己的辦公室,我們希望我們的客戶在進入這個空間的時候可以獲得一種新的體驗;獲得一種重新思考的勇氣。同時我們也希望再這個“正確主義”普遍泛濫的商業社會中,為我們的客戶提供一種新的思路與感受。
          Reflection breaks the convention, rethinks and breaks the cognition, which is another function of design besides the function of solving problems. As our own office, we hope that our customers will have a new experience and a courage to rethink when they enter this space. At the same time, we also hope to provide a new way of thinking and feeling for our customers in this business society where "correctionism" is prevalent.

      4.jpg (135.11 KB, 下載次數: 3)

      下載附件

      2019-5-13 15:32 上傳

       


       
      項目概述
           在項目開始的時候,該項目本為一個通透的商業空間,室內與室外被玻璃幕墻簡單分割,整個空間略顯呆板,我們拿掉了全部的玻璃幕墻,并且在這片空地上重新布置了三個標高不同的玻璃盒子,從而將整個空間做了重新的分割。形成一個室內外互相穿插互相滲透的趣味性空間。
      Project overview
      At the beginning of the project, the project was a transparent commercial space. The interior and outdoor were simply separated by glass curtain walls. The whole space was slightly rigid. We removed all glass curtain walls and rearranged three glass boxes with different elevations on the open space, thus re-dividing the whole space. Form an interesting space that interpenetrates and penetrates each other indoors and outdoors.









      反思尺度
      我們將中間的盒子定位成設計總監室,并將其標高升至最高,再我們將設計總監室提升后,其下部空間成為入口因為是自己的項目,所以我們在設計的過程中獲得了不同于其他商業項目的自由勇氣。我們設計了很多不合常規的尺度,比如設計總監室下部的入口標高只有一米九,設計總監室的室內標高只有兩米,去反思和試驗人在非常規尺度空間中的感受。
      Reflective scale
      We positioned the middle box as the design director's room and raised its elevation to the highest level. After we upgraded the design director's room, its lower space became the entrance because it was our own project, so we gained "freedom" and "courage" in the design process different from other commercial projects. We designed many unconventional scales, such as the lower part of the design director's room. The entrance elevation is only 1.9 meters, and the interior elevation of the design director room is only 2 meters. To reflect and test people's feelings in unconventional scale space.



       
      柔軟柜子
      在設計師的辦公室中,我們通過數字化技術設計了一面柔軟的柜體,去嘗試打破人們的對常規認識。流線型的柜體強化了功能,同時也賦予了它在空間中的精神體驗。建筑本身是人建造為了對抗自然的空間,他本應該是堅硬的,我們嘗試將將柔軟這一屬性賦予給它,來打破長久以來人們對它的固有認知。
      Soft space
      In the designer's office, we designed a soft cabinet through digital technology to try to break people's conventional understanding. Streamlined cabinet strengthens the function, but also gives it the spiritual experience in space. Architecture itself is built to fight against natural space. It should be hard. We try to give it the attribute of "softness" to break the long-standing people's inherent understanding of it.


       

       

       

       

      原始平面.jpg (610.81 KB, 下載次數: 14)

       

      原始平面.jpg

       

      掃二維碼用手機看
      未找到相應參數組,請于后臺屬性模板中添加

      友情鏈接   |    潤美裝飾

      潤美裝飾

      熱線

       

      聯系方式:0451-55262567   18646005588
      地址:哈爾濱市松北區南京路伸馬梧桐灣S2-11號門市
      郵箱:
      921005588@qq.com

      Copyright@ 哈爾濱潤美裝飾有限責任公司 版權所有 黑ICP備19007594號-1    網站建設:中企動力 哈爾濱

      欧美日韩一区二区_久久久精品欧美一区二区三区_中文字幕无码第1页_国产综合色在线精品